Efter succesrigt år: Randers FC vil forbedre fanoplevelsen

Randers FC har den seneste sæson oplevet stor sportslig succes. Det har givet råderum til at få en række tiltag sat i gang, som skal gøre Randers-fansenes oplevelse bedre.

Af Tobias Farholt Jørgensen

Fodboldfans i Randers har i den indeværende sæson haft masser af grund til at være glade. Og randrusianerne kan se frem mod flere gode oplevelser. ’Hestenes’ store sportslige succes gør nemlig, at klubben har flere ressourcer til at forbedre fanoplevelsen, siger Jesper Hansen, som er Club Secretary i Randers FC.

”Vi er ved at søge efter en oplevelsesmanager til vores fans og er i gang med ombygningen på vores lounge. Det er ikke ting, som vi nødvendigvis kunne have gjort, hvis ikke vi havde haft europæisk succes.”

Randers FC står til at komme i Superligaens mesterskabsspil, og europæisk er de imponerende gået videre fra gruppespillet i det nye Conference League.

Ny fankoordinator skal få flere fans på lægterne

Randers FC har i starten af det nye år ansat Mathias Bering Espensen som ny fankoordinator. Det håber Jesper Hansen kan være med til at skabe gode forhold under kampene.

”Vi håber, at han kan få flere mennesker ned i det afsnit, der primært skaber stemning. Vi håber yderligere, at Mathias Bering Espensen kan skabe gode forhold på tribunen via dialog med fansene.”

  • Randers FC har i denne sæson haft et gennemsnit på omkring 5000 hjemmebanefans per kamp.
  • Det er over tusinde mere end 2018/19-sæsonens gennemsnit.
  • Randers stadion, Cepheus Park, kan husere omkring 10.300 fans.

    Kilde: superstats.dk

Ser frem mod udsolgt Leicester-brag

Randers FC’s europæiske eventyr er ikke slut endnu. Den 24. februar 2022 tager et fuldt Cepheus Park imod Premier League-giganterne Leicester City FC med bl.a. Kasper Schmeichel og Jannik Vestergaard i truppen. Og det er en kamp, der begejstrer Jesper Hansen.

”Det har været et positivt år med god opbakning, og det kulminerer med en udsolgt hjemmebanekamp mod et Premier League-hold som Leicester. Det er tæt på at være højdepunktet i Randers FC’s historie.”

Jesper Hansen tilføjer, at der vil blive sat et lille antal restbilletter til salg i slutningen af januar. Randers FC spiller den første kamp af to i Leicester d. 17. februar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *